В новините
 
12.09.2007 07:04   Новината е видяна 5802 пъти
С “аванта парти” изпращат лятото във “Вселена”
* Днес на сцената ще блесне ДесиСлава

С прощален концерт на ДесиСлава тази вечер фолк феновете ще изпратят лятото в хит клуб “Вселена”. Концертът на фолк дивата с ангелски глас е последното звездно участие на сцената на популярния клуб за лято 2007. 

Името на ДесиСлава не слиза от страниците на списанията. Тя неведнъж е красила кориците на мъжките издания с титлата “Най-сексапилна певица”. Официалното закриване ще се състои в събота вечер с т. нар “аванта парти”. Всеки заклет фен на “Вселена” ще бъде почерпен от класните питиета на бара. “ Ще почерпим всички и няма да оставим празни чаши в ръцете на гостите си”, казва Живко Стоянов - мениджър на “Куул Плейс”. От персонала на заведението се заканват да не ронят сълзи, а с прощалното парти да задминат успеха, който имаха при откриването. Хит клуб “Вселена” цяло лято не спря да сюрпризира феновете на фолк ритмите със знаменитите си звездни концерти в сряда вечер. Почти няма име от родния попфолк, което да не се е изявило на сцената на известната дискотека. Стотици бургазлии и гости на града станаха част от незабравимите летни купони. Това обаче не означава, че съвсем скоро няма да бъде открит и зимният клуб. Още от сега екипът, който вече няколко години успешно е управляван от предприемача Ваклин Стойновски, се е заел с нелеката задача да ремонтира и освежава зимната “Вселена”. Заведенията с марката “Куул Плейс” бяха и едни от спонсорите на приключилия преди дни в зала “Младост” Международен турнир по спортни танци. В него участие взеха танцови двойки от 14 държави.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |