В новините
 
20.09.2007 21:02   Новината е видяна 6547 пъти
НОВОТО ВРЕМЕ РЕШАВА КОГО ДА ПОДКРЕПИ. ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДАМА ДА СТАНЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ.

Като отявлени клюкари изброихме по вестниците кои са кандидатите за кметове на Бургас и понеже не ни излезе баланса(-ът), който по принцип никога не излиза, та се разтърсихме като руснаци из Сибир.
При нашите ровичкания, сметки и т.н. установихме, че по естествено непотвърдени данни Новото време все още не са решили кого ще подкрепят на местните избори и дали ще издигнат свой собствен кандидат. След множество консултации и събирания са се оформили две групи.
Едната е настоявала Новото време да излезе на изборите със свой кандидат за кмет, като по-вероятно е това да е кандидатка - чаровна, млада енергична дама, нещо като бургаска Юлиана Дончева. Засега се коментират две имена, но от Новото врме не бяха открити за мнение. Дамите, чиито имена са пазени уж в тайна не вдигаха телефоните и само отговаряха на смс-и и в skype/icq.
Другото "крило" в настоявало да се подкрепи за кмет или г-н Николов, или г-н Стойновски, но в крайна сметка най-интересно е било, че някои са искали да се застане зад г-н Валери Симеонов, като по-вероятен "балотажор" на Йоан Костадинов. Това са били главно журналисти и свързани с медии, които са в близки приятелски отношения с Валентин Касабов и Стоян Иванов.
Мирослав Севлиевски, застанал на ъгъла на Гурко и Оборище е наблюдавал гражданите, и е бил изключително изненадан от това, че кандидати на една и съща съпровождаща партия участват е различни листи. 
По негови наблюдения жените днес имат голям шанс да седнат в Общински, а защо не и кметски кресла. А може и на високи столчета, ако са им дълги краката.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |