В новините
 
21.09.2007 05:10   Новината е видяна 4933 пъти
Юрист ще води битката на АТАКА за кмет на Несебър

С пълно мнозинство националистите издигнаха младия адвокат Никола Иванов

На общо събрание на общинската организация на ПП АТАКА в община Несебър, в присъствието на общинския председател Стефка Каприева, областният координатор Деян Стойков и председателят на партията Волен Сидеров вчера бе издигната кандидатура на националистите за кмет на града. На специално свиканото събрание бяха обсъдени в продължение на няколко часа всички възможни идеи за участие на АТАКА в изборите.
Категоричното мнение на пълното мнозинство присъстващи членове на организацията, беше АТАКА да участва със собствена кандидатура и също така с пълно мнозинство беше одобрена кандидатурата на Никола Иванов, заместник-председател на общинската организация, млад юрист, неучаствал до момента в политически формации, ограбвали и съсипвали община Несебър. Това бе второто заседание, което Сидеров проведе в Несебър с членовете на общинската организация в продължение на два дни с идеята да има максимална демократичност, дискусионност и прозрачност при избора на кандидат за кмет.
Никола Иванов отговори на зададени от Волен Сидеров въпроси за своята лоялност към партия АТАКА след влизането му в местната власт и за програмните му виждания. Всички изказали се от страна на общинската организация бяха на мнение, че кандидатурата на Иванов е подходяща, най-добрата за АТАКА и защитиха това свое виждане с аргументи. Утвърждавам тази кандидатура като ваше виждане и отговорност, подчерта Сидеров. Вие сте тези, които ще осъществявате контрола върху нашите активисти, влезли във властта.
Никола Иванов даде уверение, че ще подпише специална декларация за лоялност и ангажимент към партията, която ще включва постоянно измерване на доверието на симпатизантите на АТАКА към него. Макар да няма законова база сега за отзоваване на съветници и кметове, аз обещавам, че ако 500 човека симпатизанти на АТАКА не са доволни от мен и го декларират, ще се съобразя с тяхното искане за отзоваване, каза Иванов. Такива декларации ще подпишат и кандидатите за съветници, чиито имена вече бяха обсъждани на предишни събрания и сега това обсъждане беше потвърдено на вчерашната сбирка на организацията. Този начин за деклариране на лоялност и ангажимент към принципите на АТАКА ще бъдат приложени към всички кандидати за общински съветници в цялата страна и макар той да няма юридическа и административна стойност, той е един морален ангажимент, с който нашите кандидати трябва да се съобразяват, защото иначе ще бъдат разобличени като некоректни и нелоялни пред всички наши гласоподаватели, обобщи Сидеров на събранието.
Кандидатурата на АТАКА е изключително важна, защото в морския град се очертава тежка битка между управляващите досега, които имат различни икономически интереси. Отсега се говори за купуване на гласове от различни кандидати, твърдят хората в Несебър.
АТАКА разчита не на купуване на гласове, а на реалната оценка на хората спрямо нашите кандидати, подчерта Волен Сидеров.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |