В новините
 
09.10.2007 06:25   Новината е видяна 3581 пъти
Черноморски фар: Бургас пожълтя с 33
Бургас пожълтя, след като НДСВ устрои атрактивно шествие на кандидата за кмет Мария Инджова и лицата от листата за местния парламент, което се състоя в събота преди обяд. Жълти балони, рози, чадъри и диплянки заляха централните улици и Морската градина. Идеята на жълтите бе да покажат, че ще работят с грижа за децата на Бургас и че искат максимално пряк контакт с хората.

      Шествието започна от площад „Тройката”, премина по „Александровска”, зави по „Богориди” и влезе в Морската градина, предвождано от два детски мажоретни състава, чието лице бе 6-годишната Татяна. По пътя кандидатите на НДСВ разтваряха символично европейски чадър над Бургас, отнасяйки бурни аплодисменти от бургазлии, които бяха изпълнили улиците в слънчевия съботен ден.

      Хората спираха Мария Инджова, разговаряха както с нея, така и с кандидати от листата, споделяха проблемите си, изслушваха отговорите.

      Разходката-дефиле премина под мотото: „За да останат децата ни в Бургас, да създадем условия за тяхното физическо и духовно развитие”.

      „За да живеят децата ни спокойно и щастливо в родния си град, трябва да създадем подходящи условия те да останат тук, а не да емигрират”, поясни Мария Инджова.

      „Целта на нашата проява е и да осъществим непосредствени контакти с нашите съграждани, да поговорим с тях за конкретни проблеми и да им предложим нашите експертни работещи решения”, допълни Златко Златанов - областен координатор и председател на общинския предизборен щаб в Бургас, втори в кандидатската листа на НДСВ за общински съветници.

      В края на проявата, завършила в Морската градина край брега на морето, към небето литнаха десетки жълти балони с номера на партията в бюлетината – 33.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |