В новините
 
17.10.2007 20:21   Новината е видяна 5272 пъти
Интервюта и изцепки по Бургашките телевизии днес

Гледали ли сте скоро телевизия от Бургас, не бТВ, а бургаска, истинска бургаска телевизия, телевизия майтап, телевизия която захлебва от изборите. В нея има публицистични предавания, каквото и да значи това.

Една дългокоса кукла седи срещу трима едри хубавеляци - това е TV Mix, а най-левият е Георги Манев. Той разказва на момичето, че  можел да мисли и спонсорира клуб по спортни танци 75. Прави реклама на СКАТ по TV Mixx, и на съперника си за кметския престол Валери Симеонов от АТАКА (малко остана да пишем ГЕРБ). Неговите избиратели, на Георги Манев, са бедните хора си мисли той, които искат да има средна класа и малкият и среден бизнес, за който не разбрахме какво става въпрос. Бизнес не е лоша дума, добавя той много значително. Совите не са това, което са. Политиката трябва да осигури стабилната икономика.

Това беше по ТвМИКС и пак там - Георги Иванов и Стоян Ралев. ЕкоКлима. Над 10000 семейства имат впечатление от тях. ЕкоКлима - във всеки дом. Фирмата има 17 годишна история. Не, това не е ЕкоКлима, това е Движение за свобода и ... още нещо. Д-р Ралев - какво прави той в тази листа, пита водещият, чието име нема да кажем, защото сме приятели, но забелязваме как смутено д-р Ралев какзва какво е натрупал като лекар .... и държи молив, пардон очила в ръцете си, Бургас страда! Страда от нещо си, от лош въздух, от запек, от умствена недостатъчност. Георги Иванов прави опит да се намеси, но не! Водещият му казва - не, тази вечер ще говорим за здравеопазването, не за климатиците. И тези в Обшински съвет да не забравят колко са скъпи лекарствата. Хората са вече със сълзи на очите н не могат да траят това. (може би записките ни се разминават нещо с действително казаното, ное  горе-долу това).

Наскоро една приятелка ни каза, че требе да искаме пари от един политик, че сме му направили ПР и без нашите глупости немало да стане популярен по националните телевизии. Искаме му. Обаче йок.
Хайде със здраве.

А, имаше ппри Славито един дето питаше - къде е батко и батко, къде е татко.
Къде е Митко, питаме ние! Що не го пускат по Бургашките телевизии. Това е геноцит/д/. Това не е честно.
Победа! Победа!
Хайде, да ви е честит Йоан.

Ако е възможно, оня готиният от щаба да не ни обяснява какво е публицистика, второто изречение от горе надолу беше  риторичен въпрос.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |