В новините
 
30.10.2007 05:18   Новината е видяна 6083 пъти
Нова услуга на Interoute позволява изпращането на големи файлове

Големият обем прикачени файлове, изпращани от служителите в офисите, натоварва ненужно корпоративните мрежи. Това показва проучване, поръчано от Интерут и проведено от LM Research and Marketing през м. октомври 2007 г. в Лондон. Данните показват, че близо 45% от работещите в офиси изпращат по имейл между 5 и 10 прикачени файла всеки ден, а 31% - между 10 и 20.

Интерут, собственик на най-развитата мрежа за пренос на глас и данни в Европа, поръчва проучването, за да подпомогне представянето на новата си услуга Interoute Express. Услугата позволява изпращането на огромни файлове, без това да причинява задръстване на пощенските кутии на получателите им, и е безплатна през първия месец. Тази услуга е добро решение за всеки компютър, тъй като файловете се изпращат и съхраняват с помощта на уеб-базираната разпределителна платформа на Интерут, откъдето получателят им може да ги изтегли, когато пожелае.

Гарет Уилямс, Изпълнителен директор на Интерут, сподели по този повод: "Независимо дали става въпрос за PowerPoint презентации, JPEG файлове или други формати, служителите изпращат все по-големи документи чрез корпоративните си мрежи. В резултат на това, хората не могат да изпращат имейли, понеже пощата им е препълнена, а това забавя работата на цялата мрежа. С Interoute Express служителите от всички браншове, от финансите до медиите, вече могат да изпращат огромни файлове и да са спокойни, че получателят им ще ги получи безпроблемно."

Dods, специалисти по държавните въпроси на правителството на Великобритания и Европейския съюз, вече използват Interoute Express, за да намалят напрежението, което прикачените файлове упражняват върху мрежата им. Кен Томпсън, бизнес анализатор във фирмата, споделя: "Всекидневно изпращаме огромно количество файлове по имейл и служителите ни вече почти не получават съобщения от типа „вашата поща е препълнена". Interoute Express е лесен за ползване и сигурен, и вече успя да подобри нашата работа."

Interoute Express изпраща съдържанието посредством линк в текста на имейла, като по точи начин избягваме риска да получим съобщение, че имейлът ни не може да бъде доставен. Това не само гарантира, че файлът ще стигне до получателя, но предотвартява задръстването както на входящата, така и на изходящата поща и облекчава напрежението в сървъра на организацията.

Усъвършенстваната версия Interoute Express Media Manager е предназначена за IT специалистите, които искат да имат контрол върху всички фирмени файлове. Фирмите биха могли да спечелят неограничено място за съхранение на файлове, пълна прозрачност на достъпа до файловете и възможност да се генерират доклади за достъпа до информацията. Съкратената версия на Interoute Express може да се изтегли безплатно на адрес: www.interouteexpress.com.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |