В новините
 
01.11.2007 04:04   Новината е видяна 3426 пъти
Изявление на ДПС Поморие

В специално изявление лидерът на ДПС Поморие Хасан Мехмед заяви, че направеният анализ на резултатите от първия тур на изборите е показал, че част от поморийската общественост не е успяла да преодолее наслоените през годините предразсъдъци в отношенията между различните етноси и че все още не е готова да бъде управлявана от кмет на ДПС. Поради тези причини ДПС взе единодушно решение на разширено заседание за оттеглянето на К. Николов и подкрепи независимия кандидат Г. Трухчев.

Изявление на ДПС Поморие

Уважаеми съграждани,
Благодарим на всички, които подкрепиха Движение за права и свободи на 28.10.2007г.
 Тръгвайки на тези избори с кандидата ни за кмет г-н Кольо Николов и букета от етноси в листата ни за общински съветници ние подадохме ръка на жителите на община Поморие, защото бяхме убедени и все още вярваме, че „единството ни прави силни”.
Направеният анализ на резултатите от първия тур на изборите ни показа, че част от Поморийската общественост не успя да преодолее наслоените през годините предразсъдъци в отношенията между различните етноси, и че все още не е готова да бъде управлявана от кмет на ДПС.
Именно поради тези причини общинският съвет на ДПС на разширено заседание, проведено на 29.10.2007г. в гр. Поморие взе единодушно решение за оттегляне на кандидата ни за кмет г-н Кольо Николов и подкрепи независимия кандидат г-н Георги Трухчев. Разумът побеждава!
                                         Общински съвет на ДПС Поморие


http://www.pomorie.com/milena/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |