В новините
 
01.11.2007 05:34   Новината е видяна 5905 пъти
Валери Симеонов изненадан от подкрепата на Стойновски

Радва ме високата избирателна активност. Най-накрая на Бургас му писна и хората решиха за извършат промяната, без значение за кого ще гласуват”, каза Валери Симеонов.
 “Това няма да промени негативното ми отношение към небостъргача”, заяви кандидатът на Атака
“Подкрепата на Ваклин Стойновски ме изненада. Не съм се виждал с него”, заяви вчера Валери Симеонов, който даде първото си изявление, след като стана ясно, че отива на балотаж срещу кандидата на ГЕРБ - Димитър Николов. Симеонов категорично заяви, че липсват каквито и да е сделки с останалия на четвърто място Стойновски и отхвърли всякакви задкулисни игри с останалите политически сили.
Подкрепата, която Стойновски заяви за Симеонов, нямало да се отрази върху намеренията на Атака да разследват всички сделки в община Бургас, стана ясно още. Симеонов допълни, че е противник на грандиозния проект на предприемача за небостъргач в Морската градина.
“Декларирали сме, че нашата цел е да направим ревизия на сделките в община Бургас и да бъдат дадени на прокуратурата, да сте чули да казваме, че ако има сделка между Стойновски и общината, няма да я изкараме?”, попита Симеонов, като допълни, че кандидатурата на предприемача стояла най-близко до неговата, защото и двамата идвали от частния бизнес и имали сходни кариери.
Симеонов отхвърли и сделки с БСП за втория тур, защото левицата била част от управляващата тройна коалиция.
В новия Общински съвет групата на Атака, която е втора по големина, ще работи с ГЕРБ и групата на Ваклин Стойновски, но само в интересите на Бургас, стана ясно от изявленията на кандидата на Атака, който е и водач на листата съветници.
“Времената на политическата и крайна конфронтация са отминали, мисля, че е нелепо по политически признак да се бойкотират решения, предложения и проекти. Нашата кауза е Бургас, ние не влизаме да реализираме партийни амбиции, Атака -Бургас влиза, за да свърши нещо добро за града си”, каза още Валери Симеонов.
Според него е опасна тенденция, че ДПС са успели да вкарат двама души в новия местен парламент.

http://far.bourgas.org/more_news.php?id=7549




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |