В новините
 
03.11.2007 05:16   Новината е видяна 6826 пъти
От понеделник сме с нов кмет

Екипът на Bourgas.ORG се състои от поддръжници както на Валери Симеонов, така и на ГЕРБ. Стремили сме се да запазим неутрална позиция, за да не се сбием в офиса, защото при нас няма журналисти, няма политици, а само прагматични компютърджии, ако тези две понятия не се разминават.

По всяка вероятност пак ще гласуваме за Димитър Николов (става въпрос за бургазлии).  Нека обаче посетителят ни позволи да изразим разочарованието си от тези 11 маймуни, които качиха на клона с бюлетината, а и от другите в по-дългия списък. През цялото време на т.нар предизборна борба те не спряха да ни обиждат, да ни натякват колко сме тъпи, пасивни, назадничави, наведени и прочие.
От интервюто на Димитър Николов по БТВ разбрахме колко са прости бургазлии - те се бъркат като гласоподаватели и не гласуват за Него, продават си гласовете на Други, мислят си, че вотът от първи тур остава за втори.
Не е ясно какво е точно обкръжението на г-н Николов, но явно в него има проблеми, а обикновено сутрин телевизия се слуша от хора, които са в активна позиция и мнгоо се дразнят, ако чуват едни и същи изречения в различни пермутации.

Предполага се, че Той не е наясно за съдържанието на вота - мизерна част от тези 40 и няколко процента за Него са онези, които по някакъв начин му симпатизират.
Ние бургазлии гласувахме за:
- промяна
- срещу Йоан Костадинов
- за Бойко Борисов
- за (може би) Валери Симеонов,
- за комшията,
- за екоклима,
- за наши приятели и/или братовчеди.
и т.н.
само неговият вот беше партиен и това му отива, както на онези каки боята в култовата черна комедия.
но при search в анкетите по такситата не се откриваше името Му.

И г-н Николов трябва да уважава повече компромиса, който тъпанарите бургазлии направиха като го подкрепиха.

Независимо от подкрепата дадена "за него", както безлично го наричат в подкрепящите обръщения, Димитър Николов със сигурност не е личността, която става за кмет на Бургас. За маша на Бойко Борисов - също не става, но Генералът късно се осъзна, че е така и след поредния гаф го скри.
И, обикновените хорица от съседната улица, понеже ни е  срам да подкрепим АТАКА, то ще се наложи пак да гласуваме за Николов.
И после пак някого другиго след 4 години.


Поставянето на коментари от едно и също IP с различни потреботелски имена с цел spam не се толерира от bot-a на системата.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |