В новините
 
04.11.2007 06:09   Новината е видяна 6238 пъти
В община Бургас изборният ден започна без големи нарушения

Независимо от това, че изборите в Бургас започнаха в стандартна спокойна обстановка, оказа се, че Кейт Бланшет е бременна и това е доста сериозно отклонение от очакванията.
С тази новина излиза НетИнфо, а иначе в интерес на истината в община Бургас изборният ден започна спокойно, предаде кореспондентът на . Говорителят на общинската избирателна комисия в Бургас Светла Каменова съобщи, че навсякъде са отворени изборните секции. В област Бургас кметове избират днес в осем общини и 59 съставни селища. Един от членовете на ОИК Бургас е заменен с друг. Мария Шаренкова- член на ОИК Бургас е подала оставка заради здравословни проблеми. На нейно място е назначена адвокат Веселина Станева. Между първия и втория тур има и членове на СИК, които са се отказали и също са заменени с други хора от партиите, които представляват. Двама кандидати за кмет продължават борбата за кметския стол в община Бургас - Димитър Николов от ГЕРБ и Валери Симеонов от „Атака”. Общо осем общини от областта ще избират кметове на втори тур. В Айтос балотажът ще е между кандидата на БСП Евгени Врабчев и издигнатия от инициативен комитет Стоян Колев. В Малко Търново ще се състезават Иван Иванов и Стоян Караджов. Оспорвана ще бъде битката в община Несебър между досегашния градоначалник Магдалена Мандулева и Николай Димитров. В Поморие предстои двубой между досегашния кмет Петър Златанов и Георги Трухчев, който беше кмет на Поморие преди Златанов. В Созопол на втори тур се явяват досегашният кмет Веска Караманова и председателят на общинския съвет Панайот Рейзи. Разликата между двамата на първи тур бе едва 34 гласа. Балотажът в община Сунгурларе тази неделя ще е между досегашния кмет Стефан Стратев и Георги Кенов. В Приморско за кметското място ще се борят досегашният кмет Димитър Димитров и кандидатът на БСП Лиляна Димова.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |