В новините
 
09.11.2007 09:09   Новината е видяна 6892 пъти
Панайот Рейзи получи удостоверение за избран кмет

Панайот Рейзи получи удостоверение за кмет на община Созопол от Общинската избирателна комисия. Това стана на тържествена церемония вчера в 12.00 часа в сградата на общината. Документът за избран кмет на община Созопол му бе връчен от председателя на ОИК - Созопол Десислава Жилкова.

      „Това бяха тежки и напрегнати избори, но хората устояха и не се поддадоха на манипулации и натиск. Гордея се, че имам категоричния вот и най-много гласове от моите съграждани от Созопол от Черноморец, Атия и други селища, където хората гласуваха нормално и по съвест. Нямам време за почивка. Оттук нататък ме чака много работа. Длъжен съм да отговоря на доверието на хората и община Созопол и нейните жители да получат промяната и развитието, което заслужават”-коментира Панайот Рейзи след церемонията .

      Освен новия кмет на община Созопол, удостоверения получиха кметовете на кметства и общинските съветници.

      В община Созопол нов кмет има село Черноморец и това е Добри Добрев. Новият кмет на Равнец е Иван Пазвантов, на Зидарово - Стойчо Петков, на село Индже Войвода - Атанас Димитров и на село Извор - Григор Пеев.

      Общински съвет - Созопол се състои от 17 общински съветници. В новия му състав коалиция „ФАР” има най-голям брой от 5-има съветници. С 3-ма съветници участва коалиция „Бъдеще за община Созопол”. По двама общински съветници имат ГЕРБ, БСП и коалиция „Селото”. Атака, Зелената партия и коалиция „Промяна” имат по 1 общински съветник.

       Първото заседание на новия ОбС - Созопол ще се състои на 12 ноември от 9,30 часа. На него ще положат клетва и ще встъпят официално в длъжност новият кмет на Созопол Панайот Рейзи, кметовете на кметства и общинските съветници.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |