В новините
 
09.11.2007 20:37   Новината е видяна 6765 пъти
БЛАГОЙ ФИЛИПОВ Е ОСМИЯТ ШЕФ НА НЕСЕБЪРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

С изумително,но очаквано мнозинство от 99,99 % ,днес в Несебър бе избран новият председател на общинския съвет в Несебър. В деня на Архистратега на небестното войнство ,за водач на земния несебърски парламент бе излъчен Благой Филипов-водач на листата общински съветници от Коалиция МОРЕ,свързана с известните строителни предприемачи братя Диневи.
Спонтанното  единодушие при избора,се случва за пръв път след промените от 1989 година.Разбра се ,че Венелин Ташев си е направил самоотвод ,а предложеният за председател  Атанас Терзиев дори сам не е гласувал за себе си.Това  по- скоро говори за добра предварителна работа преди днешната сесия ,когато тежестта на отделните групи е била преценена.

Благой Филипов е осмият поред председател на общинския съвет в Несебър ,който започва петия мандат след 1991 година.В първия мандат се смениха трима председатели-Михаил Бенин/вече покойник/,Мария Стрезова и Страхил Станков.През втория по две години си поделиха Красимир Косев и Стоян Голев.
 
Единствено през третия мандат 1999-2003 г.Красимир Косев изкара пълен мандат,а през следващия ,след убийството на председателя на съвета Димитър Янков ,за половин година постът му зае Янаки Стоянов

Новите съветници дори са преизпълнили дневата си норма,защото са сколасали да изберат и членовете на постоянните комисии на съвета,незанисимо,че предстои приемането на нов Правилник за работата на местния орган.

За пръв път след промените първото заседание не е било водено от най-възрастният общински съветник,оказал се неразположен,а новият председател великодушно е отстъпил да води заседанието и след избирането му....

След днешната тържествена сесия,когато избраните кметове от община Несебър и новите общински съветници се заклеха да работят в името на общинта и нейните граждани ,предстои те на практика да докажат как ще изпълнят многобройните си обещания ,за развитието на една от най-богатите общини в страната.

Защото-знае се,по-лесно се обещава,по-трудно се изпълнява обещаното.Затова е казано-не по думите-по ДЕЛАТА им ще ги познаете.Да пожелаем на несебърските народни избраници попътен вятър и три фута вода под кила !

http://www.nessebar-news.com





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |