В новините
 
09.12.2007 11:51   Новината е видяна 5558 пъти
Информационни терминали заработиха в Университет “Проф. Ас. Златаров”

В Университет “Проф. д-р Асен Златаров” в навечерието на студентския празник - 8 декември заработиха първите общодостъпни информационни терминали, обслужващи студентите от различните факултети на висшето училище. Предвижда се техният брой да достигне десет, те ще дадат възможност на всеки студент да намери интересуващата го информация като учебни графици, важни прояви, предлагани от Кариерния център работни места и пр.

      Начинанието е част от националната инициатива „е-университет“, основоположници на която са Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и столичните МГУ „Св. Иван Рилски“ и ХТМУ. Основната цел е повишаване качеството на науката, образованието и управлението на висшите училища чрез използване на съвременни информационни и комуникационни технологии. ”Това, заедно с предприемачеството, е пътят на университетите през 21 век”- заяви доц. д-р Любчо Любчев, зам.-ректор по акредитация и качество на образованието на бургаския университет.

Пълният текст
http://far.bourgas.org/more_news.php?id=7780





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |