В новините
 
20.12.2007 03:07   Новината е видяна 4849 пъти
Ново ръководство на БСП-Бургас

На пленум на БСП Бургас бе прието новото изпълнително бюро. Новоизбраният председател на общинския съвет на БСП, Димитър Стоянов предложи нов и млад екип в управлението, с който да продължи обновлението и подмладяването на Партията.
Общинският съвет на БСП-Бургас прие и утвърди план за работа през първото полугодие на 2008 година. Приоритет в задачите на бургаската партийна организация са медийната политика, работата с младите хора, коалиционната политика. Предприеха се и мерки за ефективно участие на БСП в местните органи за самоуправление.
Новоизбраното ръководство и групата общински съветници от БСП ще дадат пресконференция на 19.12.2007 г. (сряда) от 11.00 часа в сградата на общинския съвет на БСП-Бургас, ул.Фердинандова 60.
Новоизбраният председател на общинския съвет на БСП, Димитър Стоянов предложи нов и млад екип в управлението, с който да продължи обновлението и подмладяването на Партията. В него влизат зам.председателите Стоян Колев и Христо Бургазлиев, Иван Мешов- секретар по младежката политика, общинският съветник Магдалена Миткова,  Бойко Пирев, д-р Красимира Каракашева и Десислава Динева- за социалната политика. В изпълнителното бюро са избрани още представителите на младежките организации Тодор Ненов, Антоанета Кодунова и Николай Стоянов.
Общинският съвет на БСП-Бургас прие и утвърди план за работа през първото полугодие на 2008 година. Приоритет в задачите на бургаската партийна организация са медийната политика, работата с младите хора, коалиционната политика.

http://www.bspbourgas.org/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |