В новините
 
06.01.2008 10:17   Новината е видяна 6256 пъти
Суперсгради ще променят центърът на Царево

Кметството се мести в билдинг за 600 хил.лв., правосъдието инвестира 870 хил.лв.

Две нови обществени сгради с модерни остъклени фасади ще променят изцяло облика на централната част на Царево - на общината и на съда и прокуратурата. Проектантското решение е на архитектите Кирил Кирилов и Митко Шекеров. Работните проекти и разрешението за строеж ще са готови в началото на февруари. Обектите са част от строителната програма на най-южната черноморска община за 2008 г.
Проектът на офис-сградата на общината включва пристройка към съществуващата сграда, която представлява нов корпус с фронт-офис, асансьор и модерна стълбищна клетка, съобразени с противопожарните изисквания. Сградата ще осигури достъп и за инвалидите, за които е предвидена рампа и специална тоалетна.  В корпуса ще има нови просторни кабинети за кмета, зам.-кметовете и директорите на дирекции, две зали за съвещания, търгове и конкурси. Предвиждат се кабинети и за деловодство на Общинския съвет.
Старият корпус ще поеме изцяло строителния отдел и отдел "Устройство на територията". Идеята на архитектите е цялата дейност на общинска администрация да се съсредоточи в една сграда. На всеки от етажите на новата офис-сграда ще се оформи широко фоайе, което ще улесни връзките между отделите. Модерните решения на двете обществени сгради ще улеснят и обслужването на гражданите.

Пълният текст:
http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=2078





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |