В новините
 
20.02.2008 21:29   Новината е видяна 5611 пъти
Deep Zone, Balthazar и JackRock излитат с балон на национално турне

Ексцентричен старт ще отбележи началото на новия национален клубен тур на Deep Zone, Balthazar и JackRock, стартиращ на най-българския празник 3-ти март. Музикантите ще използват нетрадиционен транспорт за да достигнат до първата точка от турнето “Welcome To The Loop 2”- летателен балон.
20 избрани клуба в страната ще станат домакини на изключителното събитие, което миналата година събра над 15 000 човека. Важен детайл е, че входа ще бъде свободен за всички до 26 години.
Пълна информация за датите и участниците може да бъде намерена в официалния сайт на турнето: www.welcometotheloop.org
Успоредно с организацията на “Welcome To The Loop 2” Deep Zone и Balthazar усилено се подготвят за финала на конкурса Евровизия, на който те участват с песента “DJ Take Me Away”, която наскоро достигна 2-ра позиция в MTV.
„Ще се радваме, ако зрителите гласуват за най-оригиналната песен, която да ни представлява пред Европа като една съвременна и модерна България. Така, както направиха румънците с тяхната поп-денс музика”, с усмивка споделиха Deep Zone и Balthazar.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |