В новините
 
28.02.2008 05:17   Новината е видяна 6730 пъти
АСО-ПИРЕЛИ ЕООД е водеща българска компания в областта на охранителните услуги.

АСО-ПИРЕЛИ ЕООД е водеща българска компания в областта на охранителните услуги. През годините се наложихме и доказахме като лидер в сектора на сигурността и охраната, със стабилни пазарни позиции, традиции, опит и високо доверие сред клиентите и партньорите си. Компанията извършва КОМПЛЕКСНИ ОХРАНИТЕЛНИ УСЛУГИ, съобразно изискванията на Закона за частната охранителна дейност и разпоредбите на българското законодателство. Това включва: охрана на имуществото на физически и/или юридически лица (физическа охрана на обекти, охрана с помощта на технически системи за сигурност, централизирани към мониторингов диспечерски център и реакция с автопатрулни екипи), охрана на ценни пратки и товари, охрана на мероприятия, лична охрана на физически лица, проектиране, доставка, изграждане и абонаментно обслужване на технически системи за сигурност.

Дружеството осъществява охранителна дейност на територията на ЦЯЛАТА СТРАНА. Централното  управление на компанията е в гр. София. В страната са разкрити регионални клонове на АСО-ПИРЕЛИ ЕООД, които извършват охранителни услуги в над 70 населени места. В дружеството е внедрена Интегрирана система за управление на качеството и безопасността и здравето при работа по международните стандарти  ISO 9001:2000 и OHSAS 18001:2002. Към настоящия момент компанията е в процес на подготовка за сертифициране по британски стандарт за информационна сигурност ISO 27001:2005 и продуктова сертификация на технически системи за сигурност.

Сайтът на АСО ПИРЕЛИ  http://www.aso-pireli.com         един от новорегистрираните в каталога ни http://www.bourgas.org/list_urls.php


АСО–ПИРЕЛИ ЕООД е компания от Европейски тип, която си поставя търговски цели, свързани със завоюването на стабилни позиции на Балканския полуостров, сътрудничество с партньори и инвеститори от Европа, ориентирана към непрекъснато проучване изискванията на потребителите и иновациите в бранша. Наш приоритет са високо качество на услугите и максимална удовлетвореност на всички изисквания на клиента.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |