В новините
 
06.03.2008 18:14   Новината е видяна 4020 пъти
Криминална хроника
І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 38 год. М.И. от с. Разбойна - 2.20 промила и 28 год. М.А. от с. Вресово - 1.27 промила На 04.03.т.г. служители от РПУ Сунгурларе са установили извършителя на кражбата на медни съдове от частен дом, намиращ се в с. Подвис – това е : 36 год. К.Г. от същото село. В хода на разследването, е установено че К.Г. е извършител и на други взломни кражби от частни домове в селото. Работата по документиране на случаите продължава  от служители на РПУ Сунгурларе.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :На 04/05.03.т.г., чрез оказване на натиск на входна алуминиева врата, е проникнато в магазин за сувенири, разположен на ул. «Александровска» №82, откъдето е извършена кражба на икони на стойност около 1 000 лв. По случая работят служители от Първо РПУ Бургас.

ІІІ. ПТП : На 05.03.т.г. около 19.00 ч. в района на къмпинг «Европа» край Поморие възниква пътен инцидент, при който л.а. «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, управляван от 56 год. С.П. от Поморие / при движение от Поморие към Бургас/, отнема предимството на насрещно движещия се л.а. «Мерцедес С 600», със софийска регистрация, управляван от 37 год. Я.Ч. от Бургас. Вследствие на ПТП е пострадала возещата се на предна дясна седалка в л.а. «ВАЗ» - С.П., 51 годишна от Поморие / съпруга на водача/, която с фрактура на две ребра и без опасност за живота, е настанена за лечение в бургаската болница. Водачите на двата автомобила са изпробвани за алкохол с дрегер, който е отчел 1.05 промила за водача на л.а. «ВАЗ». Взета е  и кръв за химичен анализ.На 05.03.т.г. около 06.25 ч. на автомагистрала «Тракия» между км. 333 – 334, поради движение с несъобразена скорост при мокра пътна настилка, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в дясно извън пътното платно, товарен автомобил «Фолксваген транспортер», с великотърновска регистрация, управляван от 20 год. Т.П. от Трявна. От ПТП е пострадал водача на автомобила, който с комоцио, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |