В новините
 
11.03.2008 07:06   Новината е видяна 5561 пъти
Стоянов поиска да направи фирмата национална

Два месеца 27 юни 2007 година, когато пожар изпепели складовата база на “Гранити” фирмата успя да се възстанови и започна строеж на новите складови сгради.


Въпреки пожара ог фирмата не отказаха нито една поръчка на клиент и тя не претърпя нито лев загуби от стокооборота си.   “Гранити” ООД притежава складови бази в Слънчев бряг, на Пристанище - Русе, две халета в Пристанище-Бургас.
Половин милион лева авансово получи от застрахователя Алианс” “Гранити” ООД  след пожара. Половин милион лева авансово получи от застрахователя Алианс” “Гранити” ООД  след него .
Тогава пред “Черноморски фар” инж. Стоянов заяви, че пожарът е бил  причинен от небрежност, но благодарение на добрата работа на пожарникарите не се е стигнало до жертви по време на огнената стихия.
Стоянов каза, че новите халета ще бъдат разположени  на същото място, но  ще заемат по-голяма площ и ще бъдат на няколко етажа.
Първите етажи ще бъдат предназначени за по-едрогабаритните стоки, а горните ще са за по-малки по обеми строителни материали. В изграждането на новите складови площи ще се използват най-съвременни и олекотени метални конструкции, бързи за сглобяване. Предвидено е вратите на отделните помещения да бъдат снабдени с ролкови механизми, които да прибират вратите нагоре, което ще пести пространство.
В новата складова база на дружеството ще бъде използвана съвременна технология за пренос на закупени продукти, т. нар. в един камион, като по този начин заявките на един клиент ще бъдат доставени наведнъж, заяви още тогава Стоянов.  Едновремноно ще се превозват тухли, фаянс, теракота, цименти, както и по -финни стоки, като мивки и вани.
Превозът на стоките в складовете ще се извършва с тирове и мотокари. Според шефа на фирмата “Гранити” ще бъде първият търговец на строителни материали, въвел подобна революционна схема на обслужване в максимално кратки срокове. Складовете ще се изграждат на два етапа, стана ясно още.

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/news-2598.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |