В новините
 
11.03.2008 07:10   Новината е видяна 6314 пъти
Интересът към жилища в големите градове се мести към периферията

Увеличаване на строителството и търсенето на жилища в периферните райони на големите градове през м.г. отчита в годишния си обзор на пазара агенцията за недвижими имоти “Форос”.


Увеличаване на строителството и търсенето на жилища в периферните райони на големите градове през м.г. отчита в годишния си обзор на пазара агенцията за недвижими имоти “Форос”. Причина според брокерите е неспособността на предлагането да отговори на нарастващото търсене, ориентирано главно към централните градски части.
В София новите райони в периферията, които се радват на засилен интерес, са локализирани около бъдещото трасе на метрото и най-вече в кв. “Младост 4”. Във Варна се отчита нарастване на интереса към кварталите “Виница”, “Възраждане” и най-вече “Младост” и “Трошево”.
В Пловдив райони, обект на сравнително нов интерес, са кварталите “Остромила”, “Беломорски” и “Коматево”, където се строят предимно жилищни комплекси от затворен тип с апартаменти и еднофамилни къщи. В Бургас нови райони със засилено търсене са “Меден Рудник” и кв. “Сарафово”.
В по-малките градове, сред които Русе, Велико Търново и Балчик, като цяло не се наблюдава промяна в районите с преобладаващо търсене.

Пълният текст:
http://www.factor-vt.com/news-18.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |