В новините
 
01.04.2008 18:53   Новината е видяна 7717 пъти
БОВА КАР стартира програмата на BMW за употребявани автомобили

BMW Premium Selection: добрата стара нова кола. За много хора покупката на употребяван автомобил е неясна сделка, изпълнена с несигурност и риск. Може би километражът е превъртян, регистриран ли е всеки инцидент, била ли е прикрита щета? Как точно тази автокъща се е сдобила с този добре изглеждащ автомобил...? Изглежда покупката на втора ръка автомобил по скоро е въпрос на късмет.

Но това няма да ви се случи, ако се обърнете към официалния дилър на BMW за България – БОВА КАР. BMW Premium Selection е програма за употребявани автомобили, която гарантира предлагането на автомобили, които са минали пълна техничека проверка. Оторизираните BMW дилъри, които предлагат употребявани BMW автомобили, отговарят на най-високите стандарти, а BMW Premium Selection означава употребявани автомобили във високия клас.

БОВА КАР стартира програмата на BMW за употребявани автомобили - BMW Premium Selection, в България от м. януари 2008. Програмата предлага на клиента възможността за замяна на настоящия автомобил при покупката на нов. Целта й е да предложи на пазара сертифицирани употребявани автомобили с марка BMW. Те се предлагат напълно преоборудвани, предварително сервизирани и след обстоен технически пеглед. Въвеждането на тази програма в България е продиктувано от стремежа на БОВА КАР да отговори по-пълно на изискванията на своите клиенти и да улесни покупката на автомобил BMW.

Повече за прогрaмата ТУК




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |