В новините
 
02.04.2008 06:14   Новината е видяна 99803 пъти
Медийното потребление на клиентите се измества все повече от традиционните към социалните

"Медийното потребление на клиентите се измества все повече от традиционните към социалните* медии. Така че ако искаме да общуваме с тях и да им влияем, трябва да навлезем в социалните мрежи убедително."

Ерик Кинц, Hewlett-Packard

Напоследък споделял ли ви е приятел раздразнението си от десетките съобщения, които получава ежедневно във Facebook, призоваващи го да свали поредното приложение, измислено за многомилионната аудитория от персонала на г-н Марк Зукербърг, собственик на социалната мрежа? При всяко логване във Facebook, MySpace или YouTube несъмнено първоначалното въодушевление се примесва с ужас и объркване, особено сред хората, които не прекарват повече от два часа на ден в средата на Web 2.0. Въпреки смесените чувства обаче все по-често границите между реалното и виртуалното ни битие се размиват, а отделните потребители в мрежата се превръщат в създатели на съдържание, което диктува или променя мнения, нагласи, очаквания.

Generation X, Generation Y..., GENERATION V

След обсъжданите години наред Generation X и Generation Y, наложени предимно като общественокултурни понятия в САЩ и Великобритания, на хоризонта сияе ново поколение - т.нар. Generation V**, което не се определя по възраст, пол, образование и лични доходи. Това поколение доказва себе си чрез постиженията в нета и способността си да използва дигиталните медийни канали за намиране на информация и за споделяне и налагане на гледни точки. Влиянието, което тези хора печелят сред юзерите, определя необходимостта компаниите да променят методите си за намиране на нови потребители и създаване на дълготрайни отношения с тях. За напредничавите представители на бизнеса виртуалното пространство и населяващите го разкриват достъп до нови бизнес възможности. Те осъзнават, че социалните медии не са преходна мода, а напротив - влиянието им върху маркетинга нараства с темпове, които си струва да бъдат отчетени.

Потребителите диктуват начина, бизнесът определя средствата

Пълният текст:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=478802





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |