В новините
 
06.04.2008 15:55   Новината е видяна 5649 пъти
Българските участници в Евровизия 2008 покориха Украйна

Тридневно гостуване в Киев постави старта на международното турне на Deep Zone и Balthazar за промоцията на българската песен в Евровизия 2008. До края на месеца турът ще премине още през Малта, Великобритания, Португалия и Хърватска.

Независимо от огромния медиен интерес към визитата на американския президент Джордж Буш, която съвпадна с посещението на българските звезди от Евровизия в Украйна, националните и столични медии обърнаха силно внимание на многобройните изяви на Deep Zone и Balthazar. Още с пристигането си групата успя да попадне в централните новини на ТВ Киев, чийто екип улови тяхното импровизирано представяне на DJ, Take Me Away на един от главните площади в Киев.

По време на целия си престой в украинската столица българските изпълнители бяха посрещани с отворени обятия от всички местни журналисти, които горещо приветстваха атрактивните музиканти. Програмата им включваше над 25 интервюта за национални медии, сред които най-популярната украинска музикална телевизия M1 и местния клон на МTV.

Deep Zone и Balthazar бяха и на ръба на поставянето на нов световен рекорд, участвайки за два часа в сутрешните блокове на всички най-гледани ефирни украински телевизии, с общ рейтинг над 25 милиона зрители. Междувременно българските участници в Евровизия 2008 дадоха и редица интервюта за радио станции (Lux FM, Europa Plus, Gala-Radio, NRJ Radio) и други телевизии.

Украинската национална телевизия пък направи ексклузивен репортаж за България, включващ интервю с посланика ни в Украйна, представяне на най-големите родни градове, национална кулинарна рецепта и за десерт – Deep Zone и Balthazar наживо с тяхното ултрамодерно шоу.

Специално внимание на нашите представители в Евровизия обърна и най-популярното музикално шоу в Украйна – “Dyvys” на канал TET – които следваха Deep Zone и Balthazar в рамките на един цял ден и направиха 20-минутен портрет за тях и българското парче.

Доволни и развълнувани Deep Zone и Balthazar се завърнаха усмихнати в София, готови да щурмуват следващите дестинации от промоционалното турне на българската песен в Евровизия.  

www.bnt.bg





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |