В новините
 
08.04.2008 05:45   Новината е видяна 3875 пъти
Oстава ще представят предпремиерно своя нов албум Rock ‘N’ Roll Song Designers
На 10 април в един супер ексклузивен лайв, част от Mad Thursday Live Session, Остава ще представят предпремиерно своя нов албум Rock ‘N’ Roll Song Designers?
излиза по-късно през април 
От днес BABY е в ефира на MAD Гърция!!!
 На 10 април в клуб Yalta, като част от Mad Thursday Live Session, Остава ще направят един изключителен лайв. Специално за всички фенове на бандата, легендите на родната алтърнатив сцена ще изпълнят предпремиерно целия материал от своя така очакван, нов, четвърти студиен албум. Rock’N’Roll Song Designers? ще излезе на музикалния пазар по-късно през април от новия лейбъл на групата Вирджиния Рекърдс.
 След успешния „Sex In The Morning”, сега и вторият убийствен сингъл „Baby” показва какъв ще бъде звука в новия албум - с модерно инди рок звучене, иронично-любовно, свежо и забавно. „Албумът ни ще бъде изчистен, с много свободни пространства, по-сурови рок и пънк рифове, динамичен и с характерния ни вокален стил,” разкриха музикантите. 
 На 10-ти в Ялта Остава ще свирят над час и половина и ще забият двата си хит сингъла плюс още 9 съвсем нови парчета. А освен че ще представят за първи път и преди официалната премиера на албума Rock’N’Roll Song Designers? целия нов материал, ще зарадват и феновете с най-яките си хитове като Шоколад и Ще дойдеш ли с мен.
 След концерта на Остава партито продължава с уникален сет от официалния тур ди-джей на бандатa, който се е заканил да пуска куул брит парчета цяла нощ. Предварителната продажба на билетите за ексклузивния концерт на Остава на “MAD Thursday Live Session” е в ограничени бройки в касите на Eventim.
 Чрез разиграване на безплатни покани в своя ефир Телевизия MAD ще предостави шанс на 10 от най-големите фенове на Остава да се сдобият с покани за предстоящия лайв на бандата.
 Със специалното съдействие на верига магазини SPRIDER, MAD TV ще реализира заснемането на уникалния лайв на Остава от поредицата “MAD Thursday Live Session”. Концертът ще се излъчи по MAD TV в началото на месец май.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |