В новините
 
23.04.2008 11:29   Новината е видяна 5704 пъти
Уж промени в кабинета. Предстоят промени в Областите, съкръщения на зам министри и др.


Иде лято и започваме да шляпаме босички по пясъка. Той влиза между пръстите и дразни ли дразни. Бутафорни замени на едни с други едва ли ще привлече повече, се произнесе един човек по телевизия Европа.
Дори тези, които вече не са на първа линия бяха някак си по-симпатични.

В този смисъл алтернативата Бойко Борисов изглежда вече по-нормална и адекватна на простотията, която се случва. Циничната демагогия и откровенният нарцисизъм звучат някак естествено.
 
Според публиката особено скандално е присъствието на Николай Цонев в новия вариант .

Според това, което казват БСП смени двама, по един - НДСВ и ДПС. Председателят на ПГ на "Коалиция за България" Михаил Миков ще бъде новият вътрешен министър. Вицепремиер без портфейл, който ще координира и контролира дейността по еврофондовете, ще бъде сегашният ни посланик в Германия Меглена Плугчиева. Бившият кмет на Стара Загора д-р Евгений Желев, който отскоро е шеф на Агенцията за българите в чужбина, ще е новият министър на здравеопазването. Николай Цонев, офицер от запаса и директор на Изпълнителна агенция „Социални дейности” на МО, ще бъде военен министър. Новият министър на земеделието и храните, както се очаква да бъде преименувано министерството, ще бъде доц. Валери Цветанов, в момента старши научен сътрудник в института по почвознание.

Засега бяха одобрени само персоналните, очаква се на Съвет на коалицията идната седмица да бъдат уточнени и съкращенията на зам.-министрите и зам. областните управители. По-нататък ще бъдат приети и структурните промени, които ще бъдат съгласувани окончателно на изнесено заседание на Съвета на коалицията на 10 и 11 май в Боровец с участието на всички министри, ръководства на ПГ и шефове на парламентарни комисии.

Станишев в признал, че няма сектор, в който да няма проблеми.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |