В новините
 
29.04.2008 11:58   Новината е видяна 3752 пъти
Тайни клиенти ще следят данъчните дали са бързи и любезни

За любезно отношение към клиентите на данъчните ще следи Националната агенция по приходите (НАП). Вторник и сряда са последните дни, в които гражданите могат да подадат данъчните си декларации и отново се очаква пред офисите на НАП да се образуват опашки. В тази обстановка експерти от агенцията ще извършат проверки във всички териториални дирекции, като обещанието е те да продължат и след края на кампанията.

Като тайни клиенти данъчните ще следят доколко колегите им спазват изискванията за качествено обслужване. Сред основните неща, които ще се наблюдават, са любезно отношение, делово облекло, условия за достъп до офиса на НАП, носене на идентификационни знаци, организация на опашките и наличие на указателни табели. Тайните клиенти ще бъдат от дирекции, различни от проверяваните, уточняват от ведомството на Мария Мургина. Обещанието е всички констатирани недостатъци да бъдат отстранявани веднага.

На 29 и 30 април НАП ще предложи и допълнителна услуга - всички физически лица, които искат да подадат декларациите си, но нямат време да стоят по опашки, ще могат да позвънят в информационния център на агенцията на тел. 0700 18 700 и да се осведомят къде е най-близкият пощенски клон, в който могат да ги подадат.

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=490916





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |