В новините
 
03.08.2004 11:47   Новината е видяна 3389 пъти
Чужди туристи, отново жертва на крадци
Английски туристи станаха поредната жертва на крадците , които вилнеят по южното черноморие. Англичаните са почивали в с. Равда. В стаята е проникнато през отворения прозорец. Задигнати са 100 лева и дигитална камера «Практика», фотоапарат «Канон», три мобилни телефони «Самсунг», «Моторола» и «Нокия» .
Апаши са проникнали в частна квартира в село Черноморец чрез подбран ключ. Те са успели да задигнат 170 евро, 90 лв., 500 чешки крони, мобилен апарат «Алкател» и фотоапарат. Потърпевшият е чешки гражданин, почиващ в страната ни . Шведска туристка,почиваща в курортен комплекс Слънчев бряг също бе ограбена. От хотелската и стая са задигнати 800 лева. От «Пежо-Партнер» паркиран в КК «Слънчев бряг» е задигната чанта с лични документи и 5 300 лв., собственост на 49 год. жена. В колата е проникнато през незаключена врата.
Джебчии обраха шведски турист по време на разходка. 250 лв., 215 евро и 20 000 шведски крони са задигнати от чантичката му тип паласка, която му е била на кръста.
Същият тип мъжка чанта е била отмъкната от плажа в Поморие. В нея е имало 300 евро, 40 лв., 3 000 сръбски динара, 3 000 унгарски форинта. Чантата е била собственост на 34 годишен словашки гражданин от Братислава.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |