В новините
 
02.05.2008 13:45   Новината е видяна 5340 пъти
BMW M3 Cabrio с агресивен стил на купето

За някои тежката и подвижна кабрио версия на мощния М3 може да бъде позьорска кола, но инженерите на компанията от Мюнхен са сигурни, че са вложили максимално много труд, за да направят своя открит автомобил точно толкова привлекателен, колкото и купето.

Няколко прототипа бяха тества на пистата Нюрбургринг в подготовка за представянето на колата през тази година. Сега вече е ясно как ще изглежда окончателният вариант благодарение на серията представени снимки на модела.

Подобно на М3 купе, кабриолетът притежава същата агресивна предница, преден капак с отвори, за да диша двигателят, по-широки калници и четири ауспуха.

Под предния капак има 4-литров V8 агрегат с мощност от 420 к.с., но динамичните показатели вероятно ще бъдат малко по-слаби в сравнение с тези при купето. Това се дължи на допълнителното тегло от сгъваемия твърд покрив и подсилването на конструкцията. Става дума за между 100 и 200 кг повече.

Официалният дебют на модела ще бъде най-рано на автомобилното изложение в Женева през март. Тогава се очаква и BMW да представят своята нова седемстепенна трансмисия с два съединителя. Наречен "M DKG", новата трансмисия вероятно ще бъде малко по-бърза в сравнение със стандартната при задачка до 100 км/ч.

Засега с нормална скоростна кутия ускорението при купето е 4.8 секунди, докато това на кабриолета - 5.3 секунди. За повече детайли относно динамиката обаче ще трябва да се изчакат официалните тестове на модела.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |