В новините
 
10.07.2008 05:21   Новината е видяна 4824 пъти
ЗАПОЧВА НАЦИОНАЛНИЯТ ФОТОКОНКУРС NESCAFE МОМЕНТИ

От днес, NESCAFE® стартира националния фотоконкурс „NESCAFE® МОМЕНТИ”. В продължение на три месеца, до края на септември, всеки, за който горещите емоции и веселите моменти са ежедневние, може да изпрати снимки на http://www.nescafe.bg/. В конкурса могат да участват всички любители на фотографията, почерпили вдъхновение от NESCAFE®. Щастливи и специални моменти, рождени дни и лични празници, прекарани в компанията на NESCAFE® са част от темите, които могат да участват в конкурса. Всяка седмица, феновете на NESCAFE® ще избират снимка на седмицата, чрез гласуване в сайта. След приключване срока за участие, жури ще селектира 20-те снимки, които предават духа и посланията на марка кафе номер едно в света. Членове на журито ще бъдат експертите от НЕСТЛЕ България и творчески директори на водещи рекламни и медиа агенции.
Двадесетте снимки, оценени за най-добри, ще бъдат представени на изложба на открито през октомври. Повече информация за конкурса може да бъде открита на http://www.nescafe.bg/.
 „NESCAFE® МОМЕНТИ” е поредната инициатива, посветена на 70 годишнината на марката. В края на януари, с промяна в опаковката на NESCAFE® Classic, компанията  даде старт на серия от изненади и провокации към почитателите си. В продължение на два месеца, най-ревностните фенове на напитката имаха задача да открият най-старата опаковка от продукт под марка NESCAFE®. В началото на месец май, трима, а не един победител, посетиха родината на любимата си напитка Швейцария.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |