В новините
 
11.07.2008 09:14   Новината е видяна 5020 пъти
Гореща Латино Фиеста в комплекс Марина Кейп, Ахелой

Точно два дни след официалната промоция на албума си "Абсент", Нина Николина и Калин Вельов ще направят и първата морска промоция на албума. На 12 юли 2008 г. от 21ч. на големия басейн в комлекс Марина Кейп в Ахелой ще се проведе Латино Фиеста Лято 2008. Нина Николина и Калин Вельов ще изпълнят на живо всичките дванадесет песни от албума си. Дуетът ще бъде съпроводен от тяхната група Латино Комбо, която включва шест от най-добрите български латино музиканти. В концерта ще участва и салса формацията TUMBAITO, която допълнително ще разгорещи латино страстите в Марина Кейп.
Най-известните латино изпълнители в България наложиха своя уникален стил "Латино Чил Аут", смесвайки музика от Бразилия, Карибите, Португалия и Латинска Америка и прибавяйки техния собствен език и стил.
По време на концерта четири танцови двойки ще представят визуално изкуството на латино танца. В програмата е включен и кратък Латино уъркшоп в паузата между двете части, в който танцьорите обучават на лесни стъпки желаещи от публиката да ги усвоят. По-късно същите хора са поканени да се присъединят в шоуто по време на концерта на TUMBAITO, така че да се насладят заедно с професионалните танцьори на салса изкуството.
Втората част ще бъде истинска Салса Фиеста с най-популярните танцувални латино и салса хитове, представени от Калин Вельов & TUMBAITO Salsa Band. Програмата включва и по-лежерни песни от репертоара на "Buena Vista Social Club". Салса групата TUMBAITO е създадена от Калин Вельов през 2007 и оттогава се налага като най-добрата салса формация на Балканите. Те комбинират стилове от Пуерто Рико, Колумбия и Куба, като са на път да запишат и своята първа българска салса песен.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |