В новините
 
08.07.2008 15:22   Новината е видяна 5499 пъти
Бургаско сдружение разкрива работни места за социален асистент

Сдружението на жените с онкологични заболявания и техните сподвижници (ЖОЗТ) - Бургас спечели финансиране за свой проект, одобрен от Европейския социален фонд. Субсидията е по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Предвижда се разкриване на работни места за социален асистент и домашен помощник в Бургас.

Кандидатите за работа могат да подават да подават заявления до 21 юли в приемната на сдружението (ул. "Богориди" 38, ет.2), от 10.00 до 15.00 часа. Телефонът за контакти на сдружението е 056 / 84 15 23.


Ръководителите на проекта са си поставили за цел подобряване качеството на живот на онкологично болни хора и лица с увреждания, социална адаптация на тези хора и намаляване на зависимостта им от институционален тип грижи, поясняват от сдружението.

Потребителите ще могат да ползват услугите на социален асистент или домашен помощник, след изготвяне на индивидуална оценка за техните потребности от Дирекция „Социално подпомагане”. Те ще заплащат потребителска такса, съобразена с личния им доход.

http://www.global-c.org





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |