В новините
 
27.06.2008 16:37   Новината е видяна 5780 пъти
Търговската палата на Модена и хотел Планета организират дегустация на вкусни блюда от типичната местна кухня. Утре вечер в *ХЕЛЕНА РИЗОРТ *ще се състои официална вечеря в суши ресторанта на комплекса.
Търговската палата на Модена и хотел Планета организират дегустация на вкусни блюда от типичната местна кухня. Утре вечер в *ХЕЛЕНА РИЗОРТ *ще се състои официална вечеря в суши ресторанта на комплекса.
Желанието на организаторите е да запознаят търговски компании, вносители, дистрибутори, собственици на магазини за хранителни продукти, ресторанти и фирми за кетъринг от балканските страни със световноизвестните хранителни продукти от областта Модена, Италия. Официалното откриване е днес – 27.06. 2008 година в петзвездния хотел Планета, където гостите ще бъдат посрещнати и настанени. Ще присъстват представителите на посолството на Италия у нас, президентът на ПРОМЕК г-н Пиетро Одоричи и директора на ПРОМЕК г-н Джанкарло Дзанини. На специален щанд в залата посетителите на дните на моденската кухня в Слънчев бряг ще има експозиция на всички фирми, участници в събитието. След официалната част предстои незабравима дегустация на блюда от типичната моденска кухня, които включват видове предястия и сосове, приготвени на базата на традиционния балсамов оцет на Модена. Ще бъдат приготвени блюда с прясна паста, в комбинация с типичните вина от региона на Модена. Всеки ще може да опита изкусителните основни ястия и десерти. Специалното меню ще бъде приготвено и представено от майстор готвача Роберто Макиони, който е представител на организацията „Модена а Тавола”, обединяваща най- престижните ресторанти в италианската провинция. Всяка една от италианските фирми ще бъде на разположение за разговори. Вечерта е предвидено и модно ревю на моденски фирми, които имат свои представители в България. Световноизвестният италиански оркестър „Казадей” ще представи невероятен спектакъл, който би задоволил и най- претенциозните вкусове на публиката. Утре вечер в новия суши ресторант на Хелена Ризорт отново в Слънчев бряг, е предвидена официална вечеря, в изискана, стилна и неповторима луксозна обстановка. На място могат да бъдат предоставени, както пълна информация за продуктовата гама на италианските фирми, така и възможност за директни контакти и внос на тези стоки в България. По време на дните на моденската кухня в Слънчем бряг ще бъдат представени следните компании: „ Gruppo Coltiva Srl” , „Toschi” , „ Pastificio Rossi” , „ Parmareggio” , „Grandi Salumifici Italiani Spa” , „ Azienda Agricola Sante Bertoni” , „ Alis Srl” , „ Capricci del Bosco” и „ D’Autore”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |