В новините
 
20.07.2008 16:08   Новината е видяна 7686 пъти
Диомов представи музикалното си откритие на несебърската публика

 Новата група на Стефан Диомов „Сезони” гостува на Несебър с концерт от лятната културна програма на Общината. Четиримата млади таланти препълниха Амфитеатъра и в рамките на един час представиха своя репертоар.


Група „Сезони” е работното заглавие на новото откритие на бургаския композитор. След прецизен кастинг, той избира две момичета и две момчета за своя проект – т.нар. „Нова Тоника”.

Мина, Краси, Миро и Цани са възраст между 17 и 19 години и се отличават с перфектните си гласови данни. Те са възпитаници на известния клуб „Сезони”, чийто ръководител Кина Христова дълги години обучава най – гласовитите бургаски деца. Въпреки присъствието на г-н Диомов в лицето на продуцент на групата, г-жа Христова като тяхна „музикална майка” продължава да ги съпровожда по време на участията им.

Репертоарът на младата група все още е скромен, но те вече могат да се похвалят с няколко авторски песни. Печелят публиката с добре познатите шлагери на „Тоника”, но с нов, осъвременен аранжимент. Освен български, певците изпълняват и няколко песни на световни изпълнители като Кристина Агилера, Марк Антъни и Тина Арена, групата „112” и др.

„Формулата е същата като при Тоника – обясни продуцентът Стефан Диомов – четиригласно пеене, мелодични, качествени и комуникативни песни. Те са моя коректив – коментира композиторът с усмивка – „Аз живея в моя свят – света на Бийтълс, на АББА, на Елвис Пресли, който е далече от техния. Искам това, което правим да радва моето сърце, а и те да пеят с удоволствие. Надявам се да намерим златната среда.”

Следващото сериозно предизвикателство за младите звезди ще е участието им в конкурса „Бургас и морето”, където ще представят баладата „Пак е лято” на композиторът Валентин Пендев.

http://nessebarinfo.com/all_article-2600.html

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |