В новините
 
30.07.2008 17:42   Новината е видяна 4021 пъти
Търсят доброволци за "Spirit of Burgas"

"Spirit of Burgas" се нуждае от стюарди, хора, които да почистват плажа, разпределители и много други помощници, които да се грижат за добрата организация на грандиозния фест. Община Бургас призовава всички готини млади хора, които харесват хубавата музика, да се присъединят към екипа на "Spirit of Burgas".
Има начин да чуете и видите световноизвестните банди и изпълнители - участници в MTV фестивала, абсолютно безплатно! Срещу работа, разпределена в няколко кратки смени, организаторите на музикалното събитие обещават безплатен пропуск за трите дни на фестивала. Единствено условие е внасянето на депозит за "staff pass", който се връща обратно след като кандидатът изработи смените, на които се е съгласил.
Кандидатстването става лесно. В сайта http://www.spiritofburgas.com/ е качена специална електронна бланка. Попълнена, тя трябва да се изпрати на jobs@spiritofburgas.com и остава само да чакате отговор.
"Spirit of Burgas” ще се проведе от 15 до 17 август на Централния градски плаж, под хотел "Приморец". Телевизионни предавания от фестивала ще се излъчват по 9 MTV канала в 36 страни и ще събере пред телевизорите 98 млн. домакинства.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |