В новините
 
06.08.2008 06:59   Новината е видяна 4053 пъти
Bourgas.Org na 9 години

Днес се навършват 9 години от стартирането на www.Bourgas.org. По този случай стартираме нов проект http://www.grozengrad.com/.

Проектът има за цел да помогне за изчистване на българските градове и села. Посетителите сами ще посочват това, с което не могат да привикнат - мръсотията, порутените сгради, изоставените коли и вещи, скапаните пътища и улици, и да притеснят тези, които трябва да решат, но отказват да видят проблемите. Успоредно се работи по проекта Krasivgrad.com, който има за цел да покаже, че в Интернет се цени не само пародията.
Bourgas.Org е много повече сайт тип блог и е лична собственост, без значение какво означава това по конституция, съчетан с информация за кой-каквото-свари-да-тури и като краен резултат се насъбра една базичка с доста сериозно звучене. Искаме да благодарим на нашите приятели от в-к Фактор, от БургасИнфо, от БравоБургас за това, че не ни се сърдят, когато плагиатстваме от тях, те знаят защо ....
Искаме също така да поздравим десетките сайтое за Бургас, които изникнаха като печурки  в бурното предизборно време и се готвят упорито за Големия Финал на индианското преброяване.

И сега на червения килим искаме да благодарим на много наши приятели като:
Златомира
Марко
Мария Димиева
Стефан Бобойчев
Петър Генчев
Катя Касабова
и другите

И най-накрая искаме да благодарим на всички смешници и клоуни, които непрекъснато ни дават повод да пишем простотийки, в което определено сме много добри.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |