В новините
 
13.08.2008 07:07   Новината е видяна 5118 пъти
Легендарният вокалист Jeff Scott Soto с частен концерт в "Laguna Beach Resort"Созопол

Един от култовите вокалисти в рока- Jeff Scott Soto (гласът на "Yngwie Malmsteen", "Talisman", "Journey", "Axel Rudi Pell") ще изнесе безпрецедентен  по рода си  концерт , само за ценители. Уникалното шоу ще се състои на 22 август от 21 часа в  един от най-красивите курорти по нашето Черноморие- "Laguna Beach Resort" до Созопол.

Преди концертът в Созопол, известният рокаджия ще забие заедно с групата си " Tempestt"  на 16 август , в Каварна в рамките на традиционните  "Празници на морето". 

Jeff Scott Soto  е музикант, който трудно се вписва в някакви рамки. Започнал на 18 години като хард рок и хеви метъл вокалист, неговите музикални вкусове минават през всички стилове като поп, фънк и дори рап. Често прави кавъри на любимите си изпълнители, сред които Seal и Madona. Изключително силно повлиян от творчеството на Queen и на своя идол Freddie Mercury, записва няколко кавъра на Queen, което става причина мениджърите на официалния фен-клуб на Queen да го поканят да изнесе  самостоятелен концерт с техни песни, където доказва, че неговите вокални и артистични качества не отстъпват на тези на великия Фреди. За 25-те години на сцена е написал и изпял толкова много песни, че доста хора могат да му завидят за активността и неизчерпаемата енергия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |