В новините
 
19.08.2008 10:41   Новината е видяна 5328 пъти
До 85% по-евтини международни разговори през интернет предлага Транс Телеком

По-ниски цени на изходящите повиквания към 47 фиксирани и мобилни мрежи с предплатената услуга tFon

Телекомуникационната компания Транс Телеком намали със средно 20% цените на разговорите през софтуерния телефон tFon към 47 фиксирани и мобилни мрежи по целия свят. Най-драстична е промяната в цената на обаждането към Япония, което вече ще се таксува по 0,07 стотинки на минута, или с цели 85% по-евтино. Остават в сила специалните намаления за изходящи повиквания с продължителност над 10 минути, а всички абонати на tFon ще говорят помежду си безплатно.

Услугата tFon се предлага от началото на годината като икономична алтернатива на традиционните разговори по телефона. Тя позволява провеждане на предплатени разговори по интернет с мобилни и стационарни телефонни номера в страната и чужбина при изключително атрактивни условия. Разговорите се осъществяват по VoIP технология с помощта на софтуерно приложение с възможност за поддържане на конферентни разговори, регистър на изходящите обаждания и програмиране на номера за бързо избиране.

„Софтуерният телефон на Транс Телеком е разработен специално за нуждите на интернет потребители, които водят чести и продължителни разговори със страната и чужбина. С tFon клиентите ни могат да говорят изгодно с близките и бизнес партньорите си от всеки компютър, свързан с интернет,” коментира Борислав Иванов, главен търговски директор на Транс Телеком ЕАД.

Провеждането на разговори с tFon не изисква обвързване с абонаментни планове и инсталационни такси. След регистрация в сайта на Транс Телеком клиентът може да зарежда своята сметка с желаната сума за разговори и онлайн, чрез Epay.bg, Транскарт и с кредитни карти VISA и MasterCard. От Транс Телеком се ангажират скоро да бъде възможно извършването на плащания и чрез международно валидирани кредитни карти.

Транс Телеком ЕАД е телекомуникационна компания от ново поколение. Компанията е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на Трансхолд България Холдинг, част от групата на Петрол Холдинг АД. Транс Телеком притежава лиценз за осъществяване на далекосъобщителни услуги през мрежа от вида точка към много точки – WiMAX. Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения базирани на WiMAX технологията; фиксирана гласова телефонна услуга, както и достъп до Интернет. Целта на компанията е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |