В новините
 
19.08.2008 11:10   Новината е видяна 5906 пъти
Санкционират ПП „Странджа” заради технофеновете край Варвара

Ще санкционират Община Царево и ПП „Странджа”, ако не са осъществили контрол върху проявата на технофеновете 19.08.2008
Ако Община Царево и Природен парк „Странджа” не са изпълнили ангажиментите си по опазването на района край Варвара, където са се събрали технофенове, ще бъдат санкционирани от РИОСВ-Бургас. Това каза директорът на РИОСВ-Бургас Симеон Симеонов, предаде Агенция "Фокус". По думите му ръководената от него структура е издала предписание на Община Царево и на Природен парк „Странджа” във връзка с технофеновете край Варвара. Предписанието е за поддържане на чистотата в района. „Аз имам правомощия, ако те не могат да си свършат работата, да ги накажа. Ако не са си свършили работата, ще накажа и ПП „Странджа” и Общината”, каза Симеонов. Двете структури ще понесат санкции, ако не са прокотролирали дали технофеновете имат химически тоалетни, ако не са наясно колко души лагеруват там и ако не са ги заградили и ако не са въвели някакъв порядък в района.
„Общината е стопанин на територията и е длъжна да следи за опазването на околоната среда и обществения ред. Общината си е длъжна да се грижи за района”, каза Симеонов и добави, че решаването на проблема е от компетенцията на ПП „Странджа” и Общината.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |