В новините
 
21.08.2008 13:21   Новината е видяна 5788 пъти
Георги Илиев е новият главен технически директор на Транс Телеком

Георги Илиев е новият главен технически директор в Транс Телеком ЕАД, съобщиха от компанията. Илиев е част от екипа на телекома от 2005 година и до момента е оглавявал отдел „Мрежа за радио достъп”. 


Илиев е възпитаник на Държавния технически университет в Санкт Петербург, където специализира автоматизирани системи за управление. Участва в учредяването на представителство на Cisco академия в Пловдив и преподава в нея в продължение на две години. През 2004 г. е назначен като старши системен инженер в телекомуникационна компания в Англия. Професионалната му квалификация включва специализирано обучение в САЩ, където усъвършенства познанията си за телекомуникационния бранш, и магистърска степен по мениджмънт в телекомуникациите от Нов български университет.


„В Транс Телеком си поставяме за цел да дадем на клиентите си най-доброто от света на WiMAX – съчетание от мобилност, скорост на връзката и атрактивна цена. Предлагаме несъществували досега продукти и решения, а технологията се развива изключително динамично. Всеки работен ден ми поднася нови предизвикателства, но именно те и подкрепата на колегите ме зареждат с енергия и ентусиазъм”, разказва за работата си Илиев, вече от позицията на главен технически директор. 


В свободното си време Илиев се увлича по спортове, които поставят на изпитание съобразителността, издръжливостта му и способността му да взима отговорни решения. Най-страстното му хоби е гмуркането с акваланг.


„Георги е професионалист с богат опит и много хъс. Като човек е широко скроен и изключително позитивен. Възлагаме му големи надежди. Убедена съм, че той ще оправдае очакванията ни”, коментира Марина Георгиева, главен маркетинг директор на Транс Телеком.


Транс Телеком ЕАД е телекомуникационна компания от ново поколение. Компанията е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на Трансхолд България Холдинг, част от групата на Петрол Холдинг АД. Транс Телеком притежава лиценз за осъществяване на далекосъобщителни услуги през мрежа от вида точка към много точки – WiMAX. Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения, базирани на WiMAX стандарта; фиксирана гласова телефонна услуга, както и достъп до Интернет. Целта на компанията е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |