В новините
 
22.08.2008 08:10   Новината е видяна 3760 пъти
Пояснение към Правилата за допускане на гражданите в съдебните сгради

С цел предотвратяване възникването на конфликтни ситуации в съдебните сгради или отлагане провеждането на съдебни заседания, главният директор на Главна дирекция „Охрана” при Министерство на правосъдието издаде разпореждане, свързано с т.17.1 от Правилата за вътрешния ред, пропускателния режим и сигурността в съдебните сгради и обекти.
    Според разпореждането гражданите, неотговарящи на изискванията за допускане в съдебните сгради, но явяващи се по разпореждане на орган на съдебната власт, ще бъдат допускани в тях, но ще бъдат придружавани до съответното длъжностно лице. При възникване на спорни ситуации началниците на областните звена „Охрана” лично ще решават възникналия проблем.
    Пресцентърът на Министерство на правосъдието припомня, че Правилата за вътрешния ред, пропускателния режим и сигурността в съдебните сгради и обекти целят утвърждаване на авторитета на съдебните институции, а не затрудняване достъпа на граждани до административните услуги или до съдебните заседания в съдебните палати в страната.

МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |