В новините
 
22.08.2008 11:10   Новината е видяна 4977 пъти
ЛЮБЕ СПАСОВ ДАВА ПЪРВИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ НА ФУТБОЛНИЯ ПЛАЖЕН ТУРНИР НА „ЕВРОФУТБОЛ”

Главният секретар на Професионалната футболна лига (ПФЛ) Любе Спасов ще даде първия съдийски сигнал на турнира по плажен футбол, с който ще започне 15-часовото парти по повод 15-тия рожден ден на „Еврофутбол”. Надпреварата ще се проведе на 30.08.2008 г. от 13.00 часа в к.к. Елените на ивицата пред хотел „Роял парк”. 

    Състезанието ще бъде официално открито от управителите на българския букмейкър – Боян Найденов, Николай Дамянов и Николаос Арсенополус в присъствието на президента на ПФЛ Валентин Михов и на семейство Маринела и Ветко Арабаджиеви- любезните домакини от „Victoria Group”.


    «Еврофутбол» осигурява невиждан до момента за подобен род състезание награден фонд от 15 000 лева. За участие  в надпреварата бяха записани 16 отбора, (с още четири резерви), които ще се борят за тяхното разпределение. Първенецът ще грабне 8 000 лева, вторият – 4 000 лева, третият - 2 000 лева, а четвъртият – 1 000 лева. Освен паричната премия призьорите ще получат и медали, а за шампиона е предвидена и специална купа.


    Записването стартира в 15.15 часа на 15.08.2008 г. на корпоративния сайт на компанията www.eurofootball.bg, където бе регистриран невиждан интерес – над 70 заявки бяха подадени за по-малко от 18 часа. Одобрени бяха първите 16 правилно попълнени форми за участие. Тимовете са разпределени в четири групи по четири отбора и ще играят по системата Бергер (без полуфиналите, финала и спора за бронзовото отличие, които са чрез директни елиминации). Всеки отбор е съставен от седем състезателя (двама са резерви).


    Главен съдия на турнира Павел Павлов – секретар на Съдийската комисия по плажен футбол към Българския футболен съюз. Той ще бъде подпомаган от още седем лицензирани рефери от Бургас и Варна. Според регламента на турнира в групите ще свири по един съдия, а в директните елиминации – по двама. 


    Футболният турнир на плажа е първата от четирите инициативи от партито LIFE&ENERGY, с което родният букмейкър „Еврофутбол” ще отпразнува своята 15-та годишнина. От 15 часа на Undo Beach Bar в Слънчев бряг ще се състои дневно DJ пяна парти. Родните DJ Radi и DJ Gagalove ще забиват за доброто настроение на публиката, а манекенки ще се къпят с всички в специално изготвения басейн, пълен с пяна. Коктейлът за специалните за компанията хора е от 21.00 часа на Cacao Beach Bar. Кулминацията на купона е партито “LIFE & ENERGY”, което е с начален час 22.30 часа пред Cacao Beach Bar. На него ще гастролират нашумелите Velvet, Crystal Waters, денс група Модел, огнена формация Ним, заедно с новото изпълнение на победителката в Евровизия 2007 у нас - Елица Тодорова. Звездата е световноизвестният DJ ATB, който започва своя сет в полунощ. Партито е безплатно за всички желаещи и ще продължи до ранни зори.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |