В новините
 
26.08.2008 13:18   Новината е видяна 4310 пъти
Сезонът на екскурзиите

Общините от Югоизточен планов регион се стягат за “Open days”

В Бургас се състоя среща на експерти от отделите по евроинтеграция в общините Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Нова Загора.

По време на срещата бе проверена текущата подготовка за участието на общините от Югоизточен планов регион в инициативата на Европейската Комисия и „Евроградове за насърчаване на регионалното сътрудничество" - "Open days" /06-09 октомври 2008, Брюксел, Белгия/.

Регионът ще се представи в столицата на ЕС с атрактивна мултимедийна презентация. Тя ще се разпространява, записана на диск. Текстът ще е билингва - на български и английски език. Презентацията ще включва снимков, видео и аудио материал за отделните области и градове в Югоизточен планов регион, както и цялостно негово представяне в направленията култура, традиции и природа. Обмисля се в аудио раздела да бъдат качени автентични фолклорни песни от отделните области в региона.

Очаква се задружността на българските общини от Югоизточен планов регион да направи добро впечатлание по време на "Open days" и да им създаде добро лоби в ЕК.

Скоро Югоизточен планов регион ще си има и собствен електронен адрес.

От Бургаска Община





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |