В новините
 
06.09.2008 07:57   Новината е видяна 7031 пъти
Асен Блатечки готов за секс, наркотици и рокендрол

 един ден по-рано от предварително обявеното време излиза на сцената на ДТ „Адриана Будевска” актьорът Асен Блатечки, режисиран от Ивайло Христов.

Заради ангажимент на музикантите премиерата на „Секс, наркотици и рокендрол” ще е на 4-и септември вместо на 5-и, съобщиха от театъра. Трите монолога, написани от Ерик Богосян, Блатечки разиграва в компанията на гласовитата Стефка Емилова, заедно с Георги Русев и Светослав Михайлов.
„Секс, наркотици и рокендрол” е първото за сезона представление, може да се възприеме и като подгряващо Десетия театрален фест „На брега”, чието откриване е на 7-и септември.
В първия фестивален ден зрителите ще видят „Дванайсет разгневени монолози”, спектакъл на Велко Кънев, свързан с 60-ия му рожден ден. Късното представление е също на Народния театър „Иван Вазов” – Чеховата пиеса „Иванов”, режисирана от Маргарита Младенова.
До 14-и септември ще бъдат играни общо 12 заглавия, преимуществено от руски автори, като по този начин се отбелязва Годината на Русия в България. Театър „Балтийски дом” от Санкт Петербург и театър „Казанцев” от Москва, фотоизложба, посветена на Владимир Висоцки, много руски гости подсилват този факт, но и защитават международния характер на фестивала.
Юбилейният „На брега” ще раздаде 10 отличия на изявени театрали – статуетката „Седем и пет”, майсторена от скулптора Радостин Дамасков, символизира началото на театралното представление.

http://factor-bs.com/news-5115.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |