В новините
 
07.09.2008 15:45   Новината е видяна 3983 пъти
От 8 до 14 септември ще се проведе традиционната Седмица на пожарната безопасност

Кулминацията ще е на 14 септември, когато българските огнеборци отбелязват своя професионален празник


За поредна година българските пожарникари ще организират Седмица на пожарната безопасност. Превърналата се в традиция инициатива включва организирането на дни на отворените врати, различни демонстрации на пожарна техника, организирането на фотоизложби, отдаването на почит пред саможертвата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг огнеборци. Във всички регионални Звена на “Пожарна безопасност и спасяване” ще бъдат разкрити приемни, където гражданите могат да се запознаят с работата на огнеборците, възможностите им за реагиране, както и да споделят впечатленията си от работата на пожарникарите.
Тази година в рамките на Седмицата на пожарната безопасност ще се проведе Четвъртия световен шампионат за пожарникари и спасители. Събитието е под патронажа на премиера на страната Сергей Станишев. Спортната проява ще се състои на Националния стадион “Васил Левски” от 11 до 13 септември. Участие в шампионата ще вземат представители на над 20 държави.
Специално за Седмицата на пожарната безопасност и националния празник на българските огнеборци на 9 септември ще бъде валидирана нова пощенска картичка.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |