В новините
 
09.09.2008 09:28   Новината е видяна 4634 пъти
Реконструкция на общински път Бургаски минерални бани – Банево – Изворище

Проектното предложение „Реконструкция на общински път Бургаски минерални бани – Банево – Изворище” на Община Бургас получи пълно одобрение от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Община Бургас кандидатства с проекта по схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативната Програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г.

     Предложението на Община Бургас се отнася до първите 8 км. и обхваща всички необходими строително – ремонтни дейности на пътя „Бургаски минерални бани - Изворище”, благодарение на които шосето ще се превърне във висококачествен и първокласен път. Пътната отсечка е отклонение от участъка Айтос – Бургас при село Ветрен и е част от международен път Е 773.

     Проектът се предвижда да бъде реализиран в рамките на 2 години и е на стойност 4 664 820 лв. Сумата покрива 100 % общите разходи по изпълнение на проекта.

     Проетното предложение на Община Бургас е единственото толкова високо оценено от комисията, в сравнение с всички внесени по схемата проекти. Проектът е одобрен без забележки и не е връщан за преразглеждане или допълнения.

     Предстои изготвянето на съвместен договор между Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Община Бургас за предоставяне на безвъзмездната финансова субсидия. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |