В новините
 
15.09.2008 11:20   Новината е видяна 5395 пъти
С “9 месеца” на училище на 2 години

Безплатните сбирки за бъдещи и настоящи родители, организирани от списание “9 месеца” в Бургас, навършиха 2 години. Инициативата стартира на 11 октомври 2006 г. и до момента лекциите са посетени от 980 жени. В С “9 месеца” на училище майките и татковците имаха възможност да разговарят със съответните специалисти по повече от 20 теми като: дишане по време на раждане; първи грижи за новороденото в болницата и у дома; трите етапа на раждането; хранене по време на бременност и кърмене; масаж и обличане на бебето; уроци по кърмене; кой кой е в родилната клиника – разходка в приемно отделение, предродилна и родилна зала; въпроси и отговори по програма майчино и детско здравеопазване; спешни състояния при новороденото; борба с болката в родилната зала и много други. В лекциите се включиха специалисти от големите акушеро-гинекологични болници, комплекси за социални услуги за деца и родители, РЗОК и гостуващи лектори от други градове на страната. На 17 септември от 10.00 ч. в ресторант Дилайт, (ул. Славянска 3), – Камелия Маринова, акушерка Училище за бременни “Мами”, Бургас ще представи темата “Всичко за безпроблемното кърмене.”

      През 2003 г. “9 месеца” стартира инициативата С “9 месеца” на училище в столицата. Професионална теоретична и практическа подготовка за бременността, раждането и майчинството получиха повече от 17 000 жени от цялата страна. За организирането на сбирките в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Велико Търново  д-р Антония Григорова, главен редактор на списанието пропътува повече от 60 000 километра. От октомври С “9 месеца” на училище ще се провежда и в Плевен. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |