В новините
 
17.09.2008 07:27   Новината е видяна 3737 пъти
Министър Тачева и министър Дати закриват конференция в Лил

Министърът на правосъдието Миглена Тачева заминава днес за Лил, Франция, където на 17 септември 2008 г. ще участва в конференция „Международна защита на уязвимите възрастни”.
    В центъра на дискусията ще бъде прилагането на Хагската конвенция от 2000 г. и защитата на възрастните в съседните страни от ЕС. Кръглата маса ще постави акцент върху бъдещите перспективи и инструменти, които трябва да бъдат създадени, за да се подпомогне работата на съда и защитата на гражданите.
    В международната конференция, организирана от френското Министерство на правосъдието, ще вземат участие експерти от Европейската комисия, Съвета на Европа и ООН, както и съдии от Франция, Швеция, Великобритания, Испания и др.
     Програмата предвижда министър Миглена Тачева да произнесе заключително слово на форума. Изявления ще направят и министърът на правосъдието на Франция г-жа Рашида Дати и заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по правосъдие и вътрешни работи Жак Баро.

МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |