В новините
 
17.09.2008 07:38   Новината е видяна 4041 пъти
МИНИСТЪР ПЕТЪР МУТАФЧИЕВ ОТКРИ СЕМИНАР ЗА ОП „ТРАНСПОРТ”
Управляващият орган на Оперативна програма „Транспорт” проведе обучителен семинар за представителите на медиите в период 12-14 септември 2008 г.
Събитието бе открито от министъра на транспорта Петър Мутафчиев. В своето приветствие той подчерта ключовата роля на медиите в изпълнението на изискванията за информация и публичност на Европейската комисия, които са гаранция за прозрачността в процеса на усвояване на средствата от ЕС.
Програмата на семинара включваше презентиране на основните принципи на кохезионната политика и Структурните и Кохезионния фонд на ЕС, както и задълбочено представяне на Оперативна програма „Транспорт”, функциите и задълженията на Управляващия орган, бенефициентите и Комитета за наблюдение, както и системите за финансово управление и контрол.
Журналисти от 20 национални печатни и електронни медии участваха активно в дискусиите по актуални въпроси, свързани с подготовката на пътните и водни проекти, предвидени за финансиране от програмата.
Обучителният семинар за представители на медиите по въпроси свързани с ОП „Транспорт” е съ-финансиран от Европейския фонд за регионално развитие




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |