В новините
 
24.09.2008 07:03   Новината е видяна 4471 пъти
CREMATORY ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ХИТОВЕ В СОФИЯ

Немската готик метъл банда ще обиколи столичните рок клубове 
Заветният ден, в който немските готик метъли Crematory ще забият за първи път на българска земя стремително наближава – от деня на шоуто 27 септември в зала Христо Ботев ни делят броени дни! През това време стана ясно, че освен парчета от последния си албум “Pray”, музикантите ще изпълнят пред българска публика големи свои класики като “Greed”, “Tears of Time” , “Shadows of Mine” и др. 
Crematory ще пристигнат в България още в петък, ден преди концерта заедно с технически екип от 12 души, двете деца на съпрузите от Crematory Маркус Юлих (барабани) и Катрин Юлих (клавири)  и тяхната бавачка. По този повод специално изискване към организаторите е да бъде набавена бебешка люлка, тъй като едното дете е още съвсем малко.
Освен грижата за децата  групата е сериозно решена  да събере колкото се може повече впечатления от България при първата си визита у нас. В програмата им е предвидено посещение на известни столични рок клубове, както и дневна обиколка на София.
Hyperborea, една от най-популярните български дет метъл банди, подгрявала Vader и Obituary, усилено се готви за предстоящия си съпорт на хедлайнерите Crematory . След драматични промени в състава на групата, Hyperborea се завръщат с новия си барабанист Сашо ( Primitive Angel Gospoden) и китариста Ники (Progression). В деня на шоуто те ще изсвирят за първи път на голяма сцена новото си парче „Age of Hipocrisy”. Освен това бандата сериозно работи  върху още две нови  свои песни. 


Съвсем скоро ще стартира и новият им уебсайт, а дотогава повече информация за групата може да бъде намерена на  www.hyperboreaband.com/ или http://www.myspace.com/hyperboreaband.
The Revenge Project, които ще пристигнат за съпорт на Crematory чак от родния си Бургас,  могат да се похвалят с доста концертни изяви напоследък ,между които фестивалите East Noise Attack и Spirit of Bourgas, концертът на Nile, Grave I Belphegor. Както личи от Myspace профила на бургаската петорка, скоро се очаква излизането на нов албум  www.myspace.com/therevengeproject





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |