В новините
 
06.10.2008 05:12   Новината е видяна 4195 пъти
БТПП внесоха жалба

С входящ № Е-12-00-1417 чрез ДКЕВР до Върховния административен съд КНСБ, КРИБ и БТПП внесоха днес жалба, с която се иска спиране на изпълнението на Решение № Ц-069 от 30.09.2008 г. на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/, с което бяха определени нови цени на природния газ.

С жалбата се иска да бъде отменено предварителното изпълнение, което Законът за енергетиката придава на всички актове на ДКЕВР в противоречие с общите принципи на административното право. 

В определения от закона срок КНСБ, КРИБ, и БТПП ще подадат и жалба по същество, с която ще искат да се отменят новите цени на природния газ, тъй като са приети в противоречие с изискванията на действащото законодателство в страната.

Очаква се жалбата на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и Българската търговско-промишлена палата (БТПП) да бъде подкрепена от още много организации.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |